Předsněmová diskuze 2016/2017

2.5.2016 Majkl Ze světa roveringu

Milí roveři, rangers, vůdci oddílu a jejich zástupci, činovníci našeho střediska Svatopluk.

V březnu roku 2017 se bude opět po 3 letech konat Valný sněm. Stejně jako před třemi lety, tak i letos se bude na sněmu diskutovat o důležitých tématech pro Junák.

Jelikož se ale na Valný sněm nedostane každý, tak by bylo škoda, abyste i právě vy nemohli zasáhnout do diskuze o důležitých tématech. A právě z tohoto důvodu byla opět spuštěna Předsněmová diskuze, díky které můžete vyjádřit svůj názor a tím tak pomoci najít Junáku řešení na dané problémy.

Tato Předsněmová diskuze bude nejdříve probíhat na úrovni středisek. Za tímto účelem máme založenou složku na Google Disku, ke které všichni máte přístup a právě tam můžete vyjádřit svůj názor na dané témata.

Odkaz na Disk JE ZDE

A teď něco víc k samotné Předsněmovní diskuzi. Tým z ústředí, který má PSD( Předsněmovou diskuzi) na starost, vypsal 3 prioritní témata, které vidí oni, jako důležité. To ale neznamená, že neexistují další témata, která jsou potřeba vyřešit. A právě proto, pokud vás nějaké téma napadne, zapište ho prosím do již vytvořeného dokumentu Naše téma.

V jednotlivých dokuementech je místo pro diskuzi. Využijte ho tedy prosím a pomozte Junáku určit jeho budoucí směr 🙂

Díky moc

Bohouš a Majkl

P.S. je možnost se zapojit do diskuze i na celostátní úrovni a to na této adrese: http://krizovatka.skaut.cz/predsnemova-diskuze/?autologin=1 


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/